Glad Påsk ;)

Lonleyfreak.blogg.se

 På Bild; Jag på Bubbaln (innerst) Linda och Mere (ytterst)

Först  och främst, GLAD PÅSK hoppas att ni har haft en bra påskhelg ;)

Min påskhelg har varit super.. Jag har varit på massa pskimiddagar och har ätit mkt gott ;) Sen har jag fått påsklov, det är mkt sköönt att få vila sig från skolan, och nu kan jag vara mkt istallet, hos malmborg, det bästa stallet på Täby galopp tror jag ;) det är bra personal och underbara hästar :)
Nu i helgen som har varit har jag som sagt varit på 4 middagara i rad, mkt mysigt. först hade vi med mamma och hennes kompis till familjen, det var väldigt trevligt och sen var det iväg på fredagen till ett par kompisar till familjen, och igår till farmor och farfar, sen idag blev det pappas tjej  som stod för middagen det var välsigt trevligt, fast har nog ätit lite för mycket tror jag :P Känner mig ganska "tjock" om jag säger såå :3 men jag vet själv  att jag inte är det, och det är bra :P haha..

I helgen har jag oxå varit på täby Galopp, i stallet, skiiit trevliigt och det är en unerbar känsla som får mig glad. Jag skrittade av sanras häst Mr Larock (Leo) och då mötte jag Ninni, kära ninni .. en mkt trevligt och snäll person. alltid glad ;) tr5evligt att få sällskap sådär tidigt på morgonen :3 haha.. men iaf.. super treevliigt bar det. Sen så skulle jag rida min hääst, Bubblan (Bubbels Lodge) men Linda och Mere (mere Music) det gick bra, jag var super nöjd och Linda tyckte jag var väldigt duktig, fast ibland kände jag mig så värdelöööööööös.. men det gixk bra i slutändan ;).. PA (Per-Anders gråberg) kom och red 2 turer och han är snäll men super slarvig.. :P men han Hejjar på Ett Super lag som mej, AIK Det tycker jag är bra iaf ;) han bad mej fixa hans hästar efter han hade ridit dom, men Carolin sa att det kunde han fixa själv, men jag kunde sätta på lera på dom, eftersom dom hade gått Jobb, Mkt bra gick dom :)  men Lördagen var toppen iaf ;) Sen idag sndag Jobbade jag FM med Meta ;) uderbar oc mkt trevliiii ;) vi hade det skoj och det var ganska mkt att göra idag, men vi blev klara vid 12. eller då var jag tvungen att åka till pappas tjej men what ever :P men söndagar är sköna att vara i stallet på, Hästarna är intee lika stressade som de är annars om man ska rida dom, men nu kan dom lägga sig ner och villa/sova, ta det lungt. Det är skönt för hästara också att kunnaa slappna av ;)

Jag är lite mör efter sena nätter och tidiga mornar.. Så Ikväll ska jag lägga mig tidigt tror jag ;P om jag inte hittar på mgt somatt titta på tv, eller om jag ser ngn film.. men jag vet ikke :P haha.. men men nu är det slut för idag och jag hoppas ännu en gång att påsken har varit bra för alla och att alla har ätit mkt GODIS :D

PUSS