long time no see...

Wooow, är ute i arbets världen nu, men jag har inte hittat något jobb ännu, men jag letar som en galning för att hitta ett jobb att försörja mig på.  ;) det e inte så najz att vara utan jobb, men det är skönt att slippa skolan. ;)

den senaste tiden har jag gjort ganska mkt, träffat alla kompisar, mest varit med eva, och några kill polare, har festat ganska mkt, och ska festa ännu mera denna sommar. ;) Det jag funderar på är att gå en bartender utbildning, som verkar vara skit kul, och man lär sig mkt, och jag är väldigt intresserad av det, bar och drycker m.m. ;) sen, så har jag blivit en sådan brud, som gillar att festa och ha kul, att leva livet samtidigt som man har ett seriöst jobb och allt ;)

saknar att kunna blogga varje dag, den var en sysselsättning och jag tyckte det var roligt, men det blev lite mkt, och jag känner att jag var tvungen att ta en pause, och blogga när jag har tid lixom. ;)  Det är Kul att blogga, skriva massa saker om sitt liv och allt, men ibland blir det lite mkt, om jan gör samma sak varje dag och allt, ni fattar säker vad jag menar, jag har inte tid att sitta och skriva varje sak jag gör varje minut, det är lite överskattat, och det tar mkt tid..

.. Känner att mitt liv är diffrent nu, än vad det var förr, ni fattar, man förändras, men jag är fortfarande mig, Cassie Z som är den personen, men jag har förändrats till ngt bättre ;) Jag är den jag vill vara, det har jag alltid varit, men jag vågar lixom prova nya saker, jag är inte lika feg längre, hittat massa nya kompisar dom här senaste 6 månaderna, inte bara på viper, utan utaför oxå, som man kan ha komtakt med, det känns helt underbart att ha fått nya kompisar, som man kan dela sina intressen med ;) 

Imorgon är det Viper på kvällen som gäller, denna helg är den seista innan dom stägner för sommaren, så klart att Stammisen cassie kommer, och håller ställningarna, och samma sak på lördag ! Kommer kännas strange att inte gå dit på väääldigt länge lixom, emn i höst ska jag gå dit igen, och FETSA loss, som jag alltid gör ;)

SKA försöka sova nu, trots att man inte behöver gå upp så tidigt, men man ska ändå försöka hinna sova lite, och fixa massa imorn, haha.. men ska sova nu sötisar!!

Puss puss