från storstaden till Landet...

hej hej och åter hej.. 
 
Som ni kanske har märkt så har jag inte bloggat så mkt på ganska länge, men det beror på att jag har flyttat till Landet nere i "småland" Mellerud heter det. Här nere så jobbar jagg för en galopptränare, som jag trivs jättebra hos. Personalen är trevliga och hästarna är underbara ;)  
 
Jag har inte tänkt så mkt på att blogga men nu när jag har lite tid så tar jag tid såklart till min älskade blogg ;) 
 
Hur började jag här nere då? Joo jag fick en förfrågan av min chef om jag vill komma ner och provjobba under några veckor, och det ville jag. Åkte ner strax efter min födelsedag i mitten av november, sedan åkte jag hem och bestämde mig för om jag skulle stanna kvar eller inte. Jag blev såklart kvar. Ibland är det tufft att vara borta från stockholm,   men det är så lugnt och skönt på landet så jag vill inte åka hem ;) hahaha (ibland vill jag såklart hem till min familj och vänner).... Även fastt det är långa dagar man jobbar så är det skönt att jobba, man är igång hela dagarna så man tränar ganska mkt, om ni fattar vad jag menar ;) Lol.. Vi jobbar från 07.00-18.00 ca där emellan har vi 20 min frukost oh 2 tiimmar lunch så det är rätt lugnt. Sedan är man ledig 1 dag i veckan så man kan göra vad man vill, men ändå inte för man är ganska fast på gården om man inte har bil :P hahha Minst 2 ggr i veckan så åker vi in till mellerud för att handla och sånt, ibland händer det att vi äter i mellerud på ett mysigt ställe som heter vågen - god mat har dom där!
 
Hade ni en bra jul och nyår ?? - Det hade jag iaf!
 

På julen så var jag hemma i sthml med famljen och släkten det vär jätte mysigt. fick massa fina julklappar som jag har nytta av här nere i mellerud så det e jag glad för. ;) På nyår så firade alla ur personalen nyår hemma hos chefen och hans sambo, det var super trevligt och vi lagade god mat och drack gott och umgiciks :) 
 
Nu har det nya året börjat och jag har faktist inga nyårslöften iår.. eller jooo kanske att inte röka igen.. men tror att denn planen sprack... ;P 
 
 
Nu håller jag på att laga mat och den e klar om ca 15 min, hoppas det blir bra.. -  ser inte ut som de just nu xD hahaha
 
senare ikv ska jag freaka ur när jag ser det nya avsnitten av #TeenWolf  som går på MTV. Har väntat sedan oktobe typ och är väldigt excited!!!!
 
Puusss