Det är ... lördag

yäää, det är bara 2 dagar kvar - sen blir det att lämna stockholm :) Säger inte att jag lämnar sverige, utan stockholm, men man vet aldrig med mig ;)

Dagen i ära.. Hmmm jag vet inte hur jag ska förklara men idag ska man på äventyr i orminge/nacka, helt najz ska de bli :)

jag hoppas ni gillar de förra inlägget, tycker att det är en fin text :)


... The memories are comming back !!

en underbar dag idag, och nu sitter man här och tänker lite på livet och allti möjligt och lyssnar på takida, som är väldigt bra, iaf deras nya platta. Ett vackert väder ute, och man sitter inne i denna hetta, vad ska man ta sig till, man kan gå ut och hitta på ngt kul, som jag ska göra, ska ju som sagt ut till orminge. :) Just kommit på att jag inte har visat er läsare, iaf ni som läser denna patetiska (?) blogg.. att jag har färgat håret svart, haha .. fast det är lite rött kvar, ser ändå rätt snyggt ut (!) (A)

Är ganska glad över att jag har serien Las Vegas hemma nu, eller jag har haft den ett tag, sedan november, men lånade den serien av mitt ex K och sen så i veckan fick jag behålla serien, vem är inte glad, dock fick jag inse att jag inte kommer få tillbaka mina 1oo kr som han lånade mig, med det är det väärt ;) thiihihi...

bloggar mer sen, I thiink. Puss