Ohhhlala lala

lonleyfreak Okej, Nu blev det en liten taskig bild på mig, när jag har fixat mitt hår ;O  blixten blev lite konstig, och detta är den bäästa bildeen jag fick ;)

Okej... min dag har varit lugn och skön, varit ledig idag, en gång på mycket länge och det är skönt med tanke på min fot som inte vill ge med sig. :O  Alla jag har snackat med, tycker att jag ska åka till vårdcentralen imorgon, och kolla foten, eller kolla och skolläkaren :O jag vet inte vilket som är bäst :O men jag ska fundera på det och se imorgon, hur jag gör, med det är iaf tur att jag kan rida ;) för jag har bara ont i hälen xD mohahaa.. Imorgon är det skola och jag ska försöka ta mig till skolan och vara på 2 lektioner ;) 

Gaaah dagen har bara gått ut på att sitta framför tvn och titta på fångarna på forteet och charmed och sen en film med speedy <3 Nu sitter man med mobilen och bloggen, kontaktar alla möjliga för att fåå veckan att funka, och bloggen för att jag vill blogga ;) hihi sen imorgon blir det en helt vanlig dag med riding på kvällen, och ska se hur alla reagerar till mi nya frilla ;P Haha.. jag blev nöjd och emma (speedy) hjälpte mig att fixa mitt hår ;)

jag vet inte vad jag mer ska skriva ikväll, eftersom det inte har hänt så mkt idag xD hahaa, men imorgon kommer det fler nyheter hoppas jag ;)
Puss