Helgens sammanfattning !!!

Om jag fick beskriva denna helg med 1 ord så skulle det vara, AWESUUUMNESS !!! har festat helga helgen, ochh sen jobbat söndag EM, skit niice ^^ Har varit med mia, sarah, Juan, och en kille som heter Tobbe.

Fredagen spenderade man i skolan och Sen på viper :) fett med nice, synd att sarah mådde dåligt så hon gick hem vid 01.00 :( my souliiis <3  Men ja hade det kul med alla andra ^^ hihi Jag kom hem vid 4 deckade i soffan och sov till 8 :O FETT awesuuum - Bilder kommer komma inga undantag hahah..

det finns inga undantag att gå ut hela helgen, Lördag är awesum !! Festade på viper, och var med mia, hihi <3 Mia och jag ägde dansgolvet och man blev rätt dragen om jag ska vara ärliig Hahaha..
pelle gjorde ett bra jobb både fredag och lördag när jag var på viper, och I lördags så fick man gå in först, dock hade dom typ inte öppnat helt, men aja.. det e bara jag ^^ xD Betalade ingen garderob, Tack PELLE :D Han sa till sin kollega, "dom är  okei" :D haha.. Vi e är Awesuuum <3  Men det e pelle vi snackar om, och han gör dom bästa partys i sthml (A)

Bilder från helgen KMR !! P&K. Cassie